Каталог

Статті

Ремонт велосипедів

Прайс-Лист на послуги веломайстерні Веломайстер

Веломайстерня Веломайстер виконує якісний ремонт велосипедів та технічне обслуговування будь-яких марок та моделей, всі роботи в майстерні виконуються кваліфікованими механіками та професійним інструментом.

Назва роботи Подробиці виконаної роботи
Повне технічне обслуговування велосипеда (Діагностика несправностей велосипеда. Розбирання, заміна мастила, заміна зношених деталей, складання, усунення деформації коліс, регулювання всіх вузлів велосипеда)
Складання велосипедаСкладання велосипеда з наданих комплектуючих, з налаштуванням
Заміна рамиПерекидання обладнання з однієї рами на іншу, з налаштуванням
Готування гака заднього перемикача У вартість роботи не входить зняття/установка заднього перемикача та його налаштування
Торцівка кермової склянки рами1 дюйм: 1-1/8 дюйма: 1-1/4 дюйма У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж: виносу керма, вилки та кермової колонки (див. п. 1 Глави «Рульова колонка»)
Нарізка різьблення в каретковому вузлі Нарізка та перерізка різьблення на стандарти: 1,37х24; 1,36 х24; 35х1 У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж: шатунів, каретки або картриджа (див. п. 1,2 Глави «Каретка»)
Ремонт різьблення в кареточному вузлі Відновлення пошкоджених ниток різьблення У вартість роботи не увімкнено демонтаж/монтаж: шатунів, каретки або картриджа (див. п. 1,2 Глави "Каретка")
Ремонт вилки велосипеда
Заміна (демонтаж/монтаж) жорсткою вилкиДемонтаж/монтаж вилки, нижнього конуса кермової колонки, виносу керма, гальма, чищення та змащення підшипників (при необхідності) У вартість роботи не включено підрізування рульової труби, встановлення якоря.
Заміна (демонтаж/монтаж) амортизаційної вилки Демонтаж/монтаж вилки, конусів кермової колонки, виносу керма, кілець рульової колонки, гальма, чищення та змащення підшипників (за потреби). У вартість роботи не включено підрізування рульової труби, встановлення якоря.
Підрізка рульової трубиПідрізання рульової труби за допомогою спеціального інструменту У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж виносу керма, конуса кермової колонки, встановлення вилки, якорі, встановлення та регулювання гальма. (Див. розділ "Вилка")
Установка одноразового якоря Встановлюється всередину кермової труби тільки спеціальним інструментом. У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж виносу керма, конуса кермової колонки, встановлення вилки, якорі, встановлення та регулювання гальма. (Див. розділ «Вилка»)
Нарізка різьблення на рульовій трубі У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж виносу керма, конуса кермової колонки, встановлення вилки, якоря, встановлення та регулювання гальма. (Див. розділ «Вилка»)
Ремонт різьблення на рульовій трубі вилки При незначних пошкодженнях початку різьблення великих пошкодженнях/відсутності кількох ниток різьблення В вартість роботи не включений демонтаж/монтаж виносу керма, встановлення вилки, якоря, встановлення та регулювання гальма. (Див. розділ «Вилка»)
Підварка «буша» до рульової трубіЗбільшення довжини кермової труби. Підварювання до рульовій трубі необхідного шматка такого ж діаметра. В вартість роботи не включений демонтаж/монтаж виносу керма, встановлення вилки, якоря, встановлення та регулювання гальма. (Див. розділ «Вилка»)
Заміна олії амортизаційної вилкиЗаміна відпрацьованої олії на нове, необхідної в'язкості/щільності та обсягу. Регулювання демпфера та попереднього навантаження (якщо передбачено конструкцією вилки). У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж виносу керма, вилки, встановлення, регулювання гальма та вартість масла. (Див. розділ «Вилка»)
Заміна сальників та масла вилок «Marzocchi»
Заміна сальників та олії вилок «Rock Shox»
Заміна 4-х сальників та олії. Регулювання демпферу та попереднього навантаження (якщо передбачено конструкцією вилки). У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж виносу керма, вилки, установка/регулювання гальма та вартість масла, сальників. (Див. розділ «Вилка»)
Торцівка вилки під установку конуса кермового підшипника Вирівнювання поверхні та усунення перекосу конуса спеціальним інструментом. У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж виносу керма, конуса кермової колонки, встановлення вилки, якорі, встановлення та регулювання гальма. (Див. розділ "Вилка")
Ремонт кермової колонки велосипеда
Встановлення рульової колонки (без торцювання рульової колонки) Запресовування чашок, мастило, встановлення конуса на вилку, встановлення якоря, налаштування У вартість роботи не включено підрізування вилки, монтаж виносу керма, налаштування гальм.
Заміна рульової колонки (без торцювання) рульової колонки)Випресовування/запресування чашок, мастило, заміна конуса на вилці, налаштування У вартість роботи не включено демонтаж/монтаж виносу керма, налаштування гальм.
Перебирання рульової колонки та/або її ремонт. Демонтаж виносу керма, вилки, детальне розбирання кермової колонки. Чищення та заміна старого мастила. Монтаж та регулювання. Різьбова або під A-Head.
ВИНОС РУЛЯ
Заміна виносу керма A-Head Set
Заміна виносу кермаHead Set
КЕРМО
Заміна кермаСорочки та тросики у вартість не входять
Заміна гумових рукояток на кермі (грипси)На кермо без ріжок
За наявності ріжок (без підрізування)
Обмотка керма
Ремонт коліс велосипеда
Складання нового колеса підбір необхідної довжини спиць, складання, налаштування за допомогою спеціального інструменту
заміна обода/втулки/спиць/ніпелівПовне розбирання та складання колеса з добіркою спиць та центруванням
Центрівка колісВартість залежить від ступеня викривлення обода
Готування обода
Розпицьовування колеса
Перебір конусної втулки типу SHIMANOРозбірка втулки, внутрішня та зовнішня чищення, огляд втулкових чашок та конусів, мастило (без вартості витратних матеріалів), складання та налаштування. Передня втулка
Задня втулка (тріскачка не розбирається)
Калібрування кульок
Перебирання втулок на промислових підшипникахвнутрішнє та зовнішнє чищення втулок
випресовування підшипників та пильовиків втулок
Перебирання планетарної втулки Розбирання/збирання, чищення, мастило, налаштування (без вартості витратних матеріалів)
Усунення люфта втулкипередня втулка
задня втулка (якщо знімаються задні зірки)
Перебірка тріскачки, що накручується на втулку Зняття та розбирання тріскачки, чищення всіх компонентів, можлива заміна пошкоджених деталей на нові, мастило. При необхідності - регулювання люфту. Складання.
Перебирання барабана (тріскачки) під касету та його ремонт Зняття та розбирання барабана, чищення всіх компонентів, можливе заміна пошкоджених деталей на нові, мастило. При необхідності - регулювання люфту. Складання.
Перебирання барабана (ролерного) під касету та його ремонт Зняття та розбирання барабана, чищення всіх компонентів, можлива заміна пошкоджених деталей на нові, мастило. При необхідності - регулювання люфту. Складання.
Заміна задніх зірокЗаміна зірок зі зняттям та встановленням заднього колеса
Заміна покришки та камериНа одне колесо, колесо зняте з велосипеда
Ремонт камери
ЛАНЦЮГ
Заміна ланцюгаВидалення зайвих ланок нового ланцюга та встановлення
Чистка ланцюгаЧищення ланцюга від старого мастила, бруду та пилу, багаторазове промивання ланцюга в спеціальних розчинах, сушіння та мастило високоякісним сезонним мастилом ланцюга (не включено вартість витратних матеріалів)
Змащення ланцюга Змащення
Чищення ланцюга, задніх та передніх зірокЧищення ланцюга, задніх та передніх зірок від старого мастила, бруду та пилу, багаторазове промивання ланцюга в спеціальних розчинах, сушіння та змащення високоякісної сезонним мастилом ланцюга
Ремонт ланцюга Заміна ланок ланцюга. Ціна договірна.
Ремонт каретки велосипеда
Установка картриджа каретки
Заміна картриджа Зняття шатунів та картриджа, чищення та змащення різьблення кареткового. труби, встановлення нового картриджа, встановлення шатунів, налаштування перемикання швидкостей.
Перебірка або ремонт кареткового вузлаЗняття шатунів, розбирання кареткового вузла, повне очищення від старого мастила (промивання бензином), при необхідності – заміна несправних деталей. Мастило підшипників. Установка каретки та шатунів.
Регулювання затягування картриджа Зняття шатунів, необхідна затяжка картриджа (з 2-х сторін), установка шатунів, підстроювання перемикання швидкостей
Ремонт шатунів велосипеда
Заміна шатунів У вартість роботи не включена заміна педалей та налаштування перемикання передач
Установка шатунівУ вартість роботи не включено встановлення педалей та налаштування перемикання передач
Протяжка шатунівмаксимально необхідна затяжка болтів або гайок шатунів
Заміна передніх зірок/зірки (якщо передбачено конструкцією системи шатунів) заміна однієї або всіх передніх зірок
Готування передніх зірок (зірки) Ціна договірна. Вартість роботи залежить від стану деформації, матеріалу зірок, кількості деформованих зірок.
Протяжка системних бочокНа всій системі.
Заміна/установка педалей
Регулювання педалей Усунення люфту в платформній педалі (за пару) Усунення люфта в контактній педалі (за пару)
Перебірка педалейРозбірка, чищення, мастило, складання При необхідності заміна кульок, конуса, осі, рамки.
Перебір контактних педалей Розбирання, чищення, мастило, складання При необхідності заміна кульок, конуса, осі, картриджа.
Усунення люфту в педалі
ПЕРЕМИКАЧІ
Заміна або встановлення переднього перемикачаЗаміна (установка) та налаштування перемикання
Заміна або встановлення заднього перемикачаЗаміна (установка) та налаштування перемикання
Заміна або встановлення тросика + налаштування перемикання
Чистка, мастило тросика та налаштування перемикання
Заміна або встановлення «сорочок» та кінцевиків+ налаштування перемикання.
Налаштування перемикання швидкостей ціна для одного перемикача
Ремонт перемикачаЦіна договірна
Перебирання заднього перемикачарозбирання, чищення, змащування пружин та роликів (при необхідності їх заміна). Складання перемикача, його встановлення та регулювання роботи .
Заміна роликів заднього перемикача За кожен
Перебір роликів заднього перемикачаЗняття, чищення, мастило, встановлення
МАНЕТКИ
Заміна/установка манеток Dual Control, Rapid Fire, EZ Fire, RevoShift, Grip Shift та налаштування перемикання
Заміна/установка моноблоків Dual Control, Rapid Fire, EZ Fire, RevoShift, Grip Shift з налаштуванням перемикання та гальмування
Ремонт манеток та grip shiftЦіна договірна
Ремонт гальм велосипеда
Заміна гальмівних важелівУ тому числі налаштування гальма За одне колесо.... При установці гальмівної ручки та гальмівних важелів
Заміна гальмівних ручок V-Brake У тому числі налаштування гальма (за пару)
Заміна гальмівного тросаУ тому числі налаштування гальма
Заміна гальмівних «сорочок» та кінцевиківУ тому числі налаштування передніх та задніх гальм
Налаштування гальмаЗа одне колесо У вартість не входить: підрізка або заміна сорочок, тросів, ремонт або заміна деталей гальма.
Заміна гальмівних колодок V-Brake У тому числі налаштування гальма За одне колесо.
Установка гальмівного бустера на V-BrakeУ тому числі налаштування гальма За один бустер
Установка механічного дискового гальма (одне колесо) Установка ротора та каліпера, налаштування гальма (при сумісності гальмівної ручки та гальма) . У вартість роботи не включена установка дискових втулок на колеса
Налаштування механічного дискового гальма (одне колесо)У роботу не входить: підрізування або заміна сорочок, тросів, ремонт або заміна деталей гальма
Ремонт механічних гальмЦіна договірна
ГАЛЬМА ГІДРАВЛІЧНІ
(за одне колесо, без вартості витратних матеріалів)
Установка гальмівної системи Мagura HS 11, HS 33Установка гальм, підрізування та встановлення гідролінії. Прокачування гальмівне системи маслом MAGURA, налаштування гальма
Прокачування гальма Мagura HS 11, HS 33
Налаштування гальма Мagura HS 11, HS 33
Заміна гальмівних колодок HS 11, HS 33
дискового гідравлічного гальма Hayes, Shimano, Magura Установка гальмівної ручки, ротора, каліпера, підрізування та встановлення гідролінії.
Прокачування гальмівної системи, налаштування гальма
Установка дискової гальмівної системи - без підрізування та прокачування гідролінії У вартість роботи не включена установка дискових втулок на колеса
Встановлення дискового гідравлічного гальма AvidПрокачування
Налаштування без нарізки
Заміна ручки, гідролінії, каліпера
Прокачування дискових гідравлічних гальм
Заміна гідролініїУ тому числі прокачування гальмівної системи
Налаштування дискового гальма
Заміна дискових гальмівних колодок Ціна договірна. Вартість залежить від фірми виробника, моделі, терміновості замовлення.
ВСТАНОВЛЕННЯ АКСЕСУАРІВ
Установка крилЦіна договірна. Вартість залежить від фірми виробника, моделі, терміновості замовлення.
Установка вело комп'ютера
Встановлення вело багажника Ціна договірна. Вартість залежить від фірми виробника, моделі, терміновості замовлення.
Установка вело-ріжок на кермобез підрізання грипсів
Установка вело-туплексів
Встановлення шипів на вело туфліSHIMANO – spd, з налаштуванням педалі
Установка вело-підніжки залежно від складності
Установка флягоутримувача
Встановлення/заміна сідла
Установка освітлення на велосипедіЦіна договірна. Вартість залежить від фірми виробника, моделі, терміновості замовлення.
Установка вело-відбивачів
Встановлення вело-мигалки

Ціни на послуги веломайстерні Веломайстер

Веломайстерня ремонт велосипедів


Валюта:
Режим роботи
Веломайстерня:
Професійний ремонт велосипедів будь-яких типів, а також ремонт колясок
Статті
  Alex Rims    Bellwether    Comanche    Da Bomb    Da-Bomb    Exustar    Exustar CG110B    Fox    Fuji    Gusset    Halo    Identiti    Longus    Magellan    Maxxis    Maxxis High Roller Semi-Slick    Michelin    Primo    Promax    Ranger    SE Bikes    Shimano    Sigma    Suntour    Tranz-X    X17    Zefal    Сontinental